Uw event in Oostende

Bedrijfsevenement in Oostende

Wilt u een bedrijfsevenement organiseren? En denkt u hierbij aan Oostende? Dan is de Aceg Wellington Hippodroom de geschikte locatie voor uw bedrijfsevenement!

Voor een succesvol bedrijfsevenement zijn er een verschillende ingrediënten nodig. Denk hierbij aan een mooie locatie, lekker eten en drinken en goed gezelschap. De Aceg Wellington Hippodroom heeft alles om van uw evenement een groot succes te maken. Zo bestaat het complex uit diverse zalen van verschillende groottes zodat u eenvoudig een ruimte vindt die bij uw evenement past.

Voor een groot bedrijfsevenement is onze grootste zaal – de Aceg Arena – uitermate geschikt. Deze ruimte biedt plaats voor maximaal 2600 genodigden (incl. Mezzanine). Daarnaast heeft de Aceg Arena een sfeervolle mezzanine met uitzicht op zee waar zich tot 300 personen kunnen ophouden. Voor een kleiner bedrijfsevenement voor maximaal 400 personen kunt u terecht in de sfeervolle Aceg Bagatelle. Deze zaal is ideaal voor een bedrijfsevenement tijdens zomerse dagen zodat u volop kunt genieten van het dakterras boven de zaal. Op het dakterras heeft u een mooi uitzicht over de ren- en golfbaan die zich direct naast het complex bevinden. Voor de intiemere bedrijfsfeestjes kunt u terecht in de VIP zaal. Deze zaal is geschikt voor evenementen met maximaal 200 genodigden.

U kunt alle zalen huren in combinatie met catering en meubelhuur en er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar voor al uw gasten. Wij zorgen met ons team dat de locatie klaar staat voor uw event. En dit van de parking buiten tot binnen in de zaal! Maar ook tijdens de voorbereiding kunnen jullie bij ons team terecht, zij staan alvast voor jullie klaar met raad en daad! Zo zorgen we er samen voor dat uw event een succes wordt! Neem telefonisch of per e-mail contact op voor een vrijblijvende offerte voor één van de zalen van de Aceg Wellington Hippodroom.

Bel Jonah op +32 485 12 63 89 en overleg de mogelijkheden.
Of vraag een offerte of plaatsbezoek aan via het contactformulier.

Aceg Arena

Evenemententhal

250 - 1200 | 250 - 2600

Met een totale oppervlakte van 2.165m² is de Aceg Arena onze grootste zaal en bestaat uit 2 delen. Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 1.650m² en is verbonden met het bijhorende terras van maar liefst  2400m². Hierdoor kunt u (een groot stuk van) uw evenement ook buiten organiseren. Deze zaal is perfect voor een walking diner, diner met dansvloer, beurs, roadshow, receptie, meeting, seminarie, … . En dankzij de bijkomende mezzanine met prachtig zicht op zee voor 100 à 300 personen beschikt u over een intiemere ruimte voor bijvoorbeeld een voorafgaande VIP-receptie.

 

De zaal beschikt over een vestiaire, wifi, en een eigen parking. Het complex wordt leeg verhuurd, maar indien u dat wenst kan meubilair bij ons gehuurd worden.  Vraag hierbij zeker naar onze partners.

 

De grote ruimte kan onderverdeeld worden in kleinere ruimtes dankzij mooie scheidingsgordijnen. Zeer gemakkelijk in gebruik en hierdoor hoeft u minder kosten te maken om de zaal in te delen. De zaal wordt verhuurd voor minstens de helft van de ruimte, 3/4de of volledige.

 

Ontdek hier ons nieuwe compartimenteringsysteem.

Aceg Bagatelle

200 - 250 | 300 - 400

De Aceg Bagatelle biedt een prachtig zicht op zowel de renbaan als het golfplein. Met een binnenruimte en een terras van elk 400m² is het de ideale locatie voor een presentatie met receptie, walking dinner, diner met afterparty, seminarie met lunch, … . De unieke zaal is ingedeeld in 3 verschillende niveaus  met aansluitend een rotonde. De indeling biedt heel wat mogelijkheden om uw genodigden te verrassen.

 

De zaal beschikt over 100 parkeerplaatsen. Extra parkeergelegenheid vindt u dicht in de buurt. Ook beschikt de zaal over eigen wifi, vestiaire, een beamer en projectiescherm, sfeerverlichting en een geluidsinstallatie. De zaal kan indien nodig volledig verduisterd worden. Extra audiovisuele materialen, catering en meubelverhuur worden voorzien door onze partners of uw eigen partners.

VIP-zaal

Exclusieve ruimte

40 - 160 | 100 - 200

De VIP-zaal is gelegen op de derde verdieping, onder het dak van de hippodroom. Van op die hoogte heeft u een prachtig zicht op het golfterrein en de renbaan. Met een oppervlakte van 250m² is deze ruimte zeer geschikt voor intieme diners tot 160 personen, maar ook voor een walking dinner, kleinere seminaries of workshops. De ruimte is bereikbaar met de lift of trap en er is een klein terras voor rokers voorzien.

 

De VIP-zaal beschikt over een eigen parking en is voorzien van wifi, vestiaire en een projectiescherm. De zaal is standaard uitgerust met verlichting en kan indien nodig volledig verduisterd worden. Extra audiovisuele materialen, catering en meubelverhuur wordt verzorgd door onze partners of uw eigen partners.

Getuigenissen

Een geslaagd bedrijfsevenement in Oostende

Is het tijd voor een het jaarlijkse bedrijfsuitje, een teambuilding, een productlancering, …? Dan is het zalencomplex van de Aceg Wellington Hippodroom de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement waar u nog lang aan zult terugdenken.

De Hippodroom in Oostende is gebouwd op de fundamenten van het Fort Royal uit de tijd van Napoleon. De chique Belle Epoque-stijl is daarom ook niet voor niets behouden gebleven tijdens de renovatie van onze zalen. Wanneer u op zoek bent met naar een zaal met een uitgesproken uitstraling, dan zit u op de Aceg Wellington Hippodroom goed. Uw gasten zijn ongetwijfeld onder de indruk van de uitstraling van onze zalen. Daarnaast zorgt de ligging tussen de zee en de Wellingtonrenbaan voor een fantastisch uitzicht.

Op de Aceg Wellington Hippodroom kan u genieten van enkele unieke troeven. Denk maar aan een exclusief domeinverhuur, verhuur van meubilair en diverse mogelijkheden voor catering. Daarnaast is er ook WiFi beschikbaar, vestiaire en is er toegang voor mindervaliden.

Het domein zelf heeft ook enkele leuke extra’s. Er is een ruime parking beschikbaar, een prachtige tuin en een overdekt terras. Wil u overnachten na uw bedrijfsevenement? Dat kan, er is een hotel op 50 meter.

Catering

Wij werken nauw samen met kwalitatieve cateraars. Maar u kan zeker ook met een eigen catering partner samenwerken.

Overnachten

De Aceg Wellington Hippodroom ligt op 50 meter van een stijlvol hotel. Overnachten in de buurt is dus zeker mogelijk.

Parking

Elke zaal heeft een eigen, ruime parking. Genodigden en bezoekers aan de Aceg Wellington Hippodroom ondervinden geen parkeerproblemen.

Meer informatie

Wilt u verdere informatie over onze zalen, het zorgeloos parkeren en overnachten in de buurt? Jonah helpt u hier verder.

We helpen u graag verder