Trouwen op de Aceg Wellington Hippodroom in Oostende

Trouwen op de Aceg Wellington Hippodroom van Oostende

Oostende, de koningin der badsteden, kreeg haar bijnaam toen Koning Leopold II er eind 19e eeuw zijn zomerverblijf wilde maken. Op de oude restanten van het Fort Royal uit de periode van Napoleon liet hij de Wellingtonrenbaan bouwen. In 1883 gaf hij daarmee het startschot van een mooie traditie, beter bekend als Oostende Koerse.

 

Rond de renbaan ontwierp architect Antoine Dujardin prachtige zalen in belle-époquestijl die de sfeer uit de gouden tijd van Leopold II complimenteren. Enkele jaren geleden ondergingen de zalen grondige renovaties, wat de locatie een extra wauw-gevoel gaf. Vooral de Bagatelle zaal is met zijn drie niveaus en prachtige sfeerverlichting hét paradepaardje van de Aceg Wellington Hippodroom.

 

De unieke ligging aan de dijk van Oostende maakt van de Aceg Wellington Hippodroom de ultieme, maritieme locatie voor jullie trouwfeest. Geniet van een spectaculaire zonsondergang tijdens het avondfeest en knijp er met tweetjes even tussenuit voor een fotoshoot op het strand bij golden hour. Het zand tussen uw tenen, de zeebries door uw haren, …

 

Wij zorgen met ons team dat het domein en de locatie stralen op jullie dag. Maar ook tijdens de voorbereiding kunnen jullie bij ons terecht met jullie vragen. Ons ervaren team staat voor jullie klaar met raad en daad! Op deze manier zorgen we er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten! Redenen genoeg om voor een huwelijksfeest aan zee te kiezen.

Bel Jonah op +32 485 12 63 89 en overleg de mogelijkheden.
Of vraag een offerte of plaatsbezoek aan via het contactformulier.

Aceg Arena

Evenemententhal

250 - 1200 | 250 - 2600

Met een totale oppervlakte van 2.165 m² is Aceg Arena onze grootste zaal en bestaat uit 2 delen. Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 1.650 m² en is verbonden met een prachtig terras van maar liefst  2400m².  Hierdoor kunt u (een groot stuk van) uw feest en/of ceremonie ook buiten organiseren. Deze zaal is perfect voor een receptie, walking dinner, diner met dansvloer, barbecue of foodtruck festival. En dankzij de bijkomende mezzanine met prachtig zicht op zee beschikt u over het ideale, romantische decor voor een indoor huwelijksceremonie of receptie voor 100 à 300 personen.

 

De zaal beschikt over een vestiairewifi en een eigen parking. Het complex wordt leeg verhuurd, maar indien u dat wenst kan meubilair bij ons gehuurd worden.  Vraag hierbij zeker naar onze partners.

 

Deze zaal kan onderverdeeld worden in kleinere ruimtes, zonder zijn charme te verliezen, en dit dankzij mooie witte scheidingsgordijnen. De zaal wordt verhuurd voor minstens de helft van de ruimte, 3/4de of volledig.

 

Ontdek hier ons nieuwe compartimenteringsysteem.

Aceg Bagatelle

100 - 250 | 150 - 350

De Aceg Bagatelle biedt een prachtig zicht op zowel de renbaan als het golfplein. Met een binnenruimte en een terras van elk 400m² is het de ideale locatie voor uw huwelijksfeest. De unieke zaal is ingedeeld in 3 verschillende niveaus met aansluitend een rotonde. De indeling biedt heel wat mogelijkheden en een ceremonie binnen of buiten op het terras hoort hier alvast bij!

 

De zaal beschikt over 100 parkeerplaatsen. Extra parkeergelegenheid vindt u dicht in de buurt. Ook beschikt de zaal over eigen wifi, vestiaire, een beamer en projectiescherm, sfeerverlichting en een geluidsinstallatie. Catering en meubelverhuur worden voorzien door onze partners of uw eigen partners.

VIP-zaal

Exclusieve ruimte

40 - 160 | 100 - 200

De VIP-zaal is gelegen op de derde verdieping, onder het dak van de hippodroom. Van op die hoogte heeft u een prachtig zicht op het golfterrein en de renbaan. Met een oppervlakte van 250m² is deze ruimte zeer geschikt voor intieme diners tot 160 personen, maar ook voor walking dinners en recepties. De ruimte is bereikbaar met de lift of trap en er is een klein terras voor rokers voorzien.

 

De VIP-zaal beschikt over een eigen parking en is voorzien van wifi en een vestiaire. De zaal is standaard uitgerust met verlichting. De rest van het audiovisuele materiaal is zelf te voorzien. Eventuele catering en meubelverhuur wordt verzorgd door onze partners of uw eigen partners.

Catering

Wij werken nauw samen met kwalitatieve cateraars. Maar u kan zeker ook met een eigen catering partner samenwerken.

Overnachten

De Aceg Wellington Hippodroom ligt op 50 meter van een stijlvol hotel. Overnachten in de buurt is dus zeker mogelijk.

Parking

Elke zaal heeft een eigen, ruime parking. Genodigden en bezoekers van de Aceg Wellington Hippodroom ondervinden geen parkeerproblemen.

Meer informatie

Wilt u verdere informatie over onze zalen, het zorgeloos parkeren en overnachten in de buurt? Jonah helpt u hier verder.

Getuigenissen

Een geslaagd huwelijk in Oostende

Op de Aceg Wellington Hippodroom kan u genieten van enkele unieke troeven. Denk maar aan een exclusief domeinverhuur, verhuur van meubilair en diverse mogelijkheden voor catering. Daarnaast is er ook WiFi beschikbaar, vestiaire en is er toegang voor mindervaliden.

Het domein zelf heeft ook enkele leuke troeven. Er is een ruime parking beschikbaar, een prachtige tuin en een overdekt terras. Ons domein is bovendien uitstekend geschikt als ceremonielocatie en dé plek voor een dansfeest tot in de vroege uurtjes.

Wil u overnachten na uw huwelijksfeest? Dat kan, er is een hotel op 50 meter.

We helpen u graag verder