Trouwen in de Hippodroom van Oostende

Trouwen in de Hippodroom van Oostende

Oostende, de koningin der badsteden, kreeg haar bijnaam toen Koning Leopold II er eind 19e eeuw zijn zomerverblijf wilde maken. Op de oude restanten van het Fort Royal uit de periode van Napoleon liet hij de Wellingtonrenbaan bouwen. In 1883 gaf hij daarmee het startschot van een mooie traditie, beter bekend als Oostende Koerse.

Rond de renbaan ontwierp architect Antoine Dujardin prachtige zalen in belle-époquestijl die de sfeer uit de gouden tijd van Leopold II complimenteren. Enkele jaren geleden ondergingen de zalen grondige renovaties, wat de locatie een extra wauw-gevoel gaf. Vooral de Bagatelle zaal is met zijn drie niveaus en prachtige sfeerverlichting hét paradepaardje van Ostend Sea P’lace.

De unieke ligging aan de dijk van Oostende maakt van Ostend Sea P’lace de ultieme, maritieme locatie voor jullie trouwfeest. Geniet van een spectaculaire zonsondergang tijdens het avondfeest en knijp er met tweetjes even tussenuit voor een fotoshoot op het strand bij golden hour. Het zand tussen uw tenen, de zeebries door uw haren, … Redenen genoeg om voor een huwelijksfeest aan zee te kiezen.

Bel Olivier op +32 495 81 81 41 en overleg de mogelijkheden.
Of vraag een offerte of plaatsbezoek aan via het contactformulier.

Hip’O

Evenemententhal

250 - 1500 | 500 - 2600

Met een totale oppervlakte van 2.165m² is Hip’O ons grootste zalencomplex. Perfect voor een walking diner, diner met dansvloer, beurs, receptie of seminarie. Met het bijhorende terras van maar liefst  2400m² kunt u (een groot stuk van) uw evenement ook buiten organiseren. En dankzij de bijkomende mezzanine met zicht op zee voor 100 à 300 personen voorziet u een intiemere ruimte voor bijvoorbeeld een voorafgaande VIP-receptie.

 

De zaal beschikt over wifi en een eigen parking. Het complex wordt leeg verhuurd, maar indien u dat wenst kan meubilair bij ons gehuurd worden.  Ook voor de eventuele catering bent u vrij. Vraag hierbij zeker naar onze partners.

 

De grote ruimte kan onderverdeeld worden in kleinere ruimtes dankzij mooie scheidingsgordijnen. De zaal wordt verhuurd voor minstens de helft van de ruimte, 2/3de of de volledige zaal.

 

Ontdek hier ons nieuwe compartimentsysteem.

O’Drome

Club Bagatelle

200 - 250 | 300 - 400

O’Drome of Bagatelle biedt een prachtig zicht op zowel de renbaan als het golfplein. Met een binnenruimte en een terras van elk 400m² is het de ideale locatie voor een receptie, walking dinner, bedrijfsfeest, trouwfeest … De zaal is ingedeeld in 3 verschillende niveaus en biedt zo heel wat mogelijkheden.

 

De zaal beschikt over 100 parkeerplaatsen. Extra parkeergelegenheid vindt u dicht in de buurt. Ook beschikt de zaal over eigen wifi. Catering en meubelverhuur worden voorzien door onze partners.

VIP-zaal

Exclusieve ruimte

40 - 160 | 100 - 200

De VIP-zaal is gelegen op de derde verdieping, onder het dak van de hippodroom. Van op die hoogte heeft u een prachtig zicht op het golfterrein en de renbaan. Met een oppervlakte van 250m² is deze ruimte zeer geschikt voor intieme diners tot 160 personen, maar ook voor walking dinners en kleinere seminaries. De ruimte is bereikbaar met de lift en er is een klein terras voor rokers voorzien.

 

De VIP-zaal beschikt over een eigen parking en is voorzien van wifi. De zaal is standaard uitgerust met verlichting. De rest van het audiovisuele materiaal is zelf te voorzien. Eventuele catering en meubelverhuur wordt verzorgd door onze partners.

Catering

Wij werken nauw samen met kwalitatieve cateraars. Maar u kan zeker ook met een eigen catering partner samenwerken.

Overnachten

Ostend Sea P’lace ligt op 50 meter van een stijlvol hotel. Overnachten in de buurt is dus zeker mogelijk.

Parking

Elke zaal heeft een eigen, ruime parking. Genodigden en bezoekers aan Ostend Sea P’lace ondervinden geen parkeerproblemen.

Meer informatie

Wilt u verdere informatie over onze zalen, het zorgeloos parkeren en overnachten in de buurt? Olivier helpt u hier verder.

Een geslaagd huwelijk in Oostende

Bij Ostend Sea P’lace kan u genieten van enkele unieke troeven. Denk maar aan een exclusief domeinverhuur, verhuur van meubilair en diverse mogelijkheden voor catering. Daarnaast is er ook WiFi beschikbaar en is er toegang voor mindervaliden.

Het domein zelf heeft ook enkele leuke troeven. Er is een ruime parking beschikbaar, een prachtige tuin en een overdekt terras. Ons domein is bovendien uitstekend geschikt als ceremonielocatie en dé plek om voor een dansfeest tot in de vroege uurtjes.

Wil u overnachten na uw huwelijksfeest? Dat kan, er is een hotel op 50 meter.

We helpen u graag verder